NLP Terapi i Haslev

NLP Behandling hos UskyldensHjerte

+45 50 90 52 14Bestil tid

 

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering. Det blev udviklet af Richard Bandler og John Grinder i 1970’erne. Richard Bandler og John Grinder brugte de mest succesfulde teknikker man havde fundet frem til. Vores nervesystem har nemlig et kompleks sprog i form af billeder, lyde, følelser og indre dialog. Vi anvender det hele tiden til at bearbejde vores opfattelse af virkeligheden.

Du og jeg bruger NLP ubevidst igennem dagen. Vi ser billeder, hører indre lyde, føler fysiske ting, kropsfornemmelser samt vores indre dialog. Med NLP terapi bliver du guidet ud fra, hvor du er, som menneske. Du har din egen model af verdenen og dit indre potentiale, som skal bruges til at nå dit endelige mål. Forskellige gennemtestede teknikker giver dig det, som du har brug for på dine egne præmisser.

Hvornår anbefaler jeg NLP terapi?

Jeg anbefaler NLP terapi til at behandle frygt, fobier, angst, lav selvtillid, stress, posttraumatisk stresslidelse og din livskvalitet. Jeg bruger NLP terapi til at holde fokus på målet og effekten samt psykoterapeutisk samtaleterapi. NLP terapi bruges til at skabe forandringer i dit bevidste sind samt forandre og bevidstgøre vores tanker, følelser og handlinger.

Mange af mine klienter oplever NLP terapi som en forbløffende hurtig form for terapi. NLP terapi er en blid måde at skabe positive udviklinger. Du kan bruge NLP terapi til at afkode uhensigtsmæssige handlingsmønstre og indkode nye positive mønstre.

Vil du vide mere om mig, og hvordan jeg kan hjælpe dig så klik her.

Positive virkninger ved NLP terapi

Med NLP terapi kan jeg hjælpe dig, hvis du f.eks. lider af:

  • Forbier
  • Lavt selvværd
  • Manglende målrettigheder
  • Indre konflikter
  • Afhængighedsforhold
  • Energiforladthed
  • Dårlige vaner
  • Tvangstanker
  • Manglende motivation

Dette er bare et lille udsnit i, hvad NLP kan hjælpe imod. Så tag endelig kontakt til mig, hvis du føler, at NLP vil kunne hjælpe dig med dine lidelser.

Hvad er NLP terapi?

NeuroLinguistisk Programmering.

Eller sagt på “Dansk”.
Nervesystemets sprogprogram er den sansebaserede software et menneske er udstyret med.

Det blev udviklet af Richard Bandler og John Grinder i 1970’erne. De brugte de mest succesfulde teknikker man havde fundet frem til.

Med NLP terapi bliver du guidet ud fra hvor du er, som menneske.