Terapi Haslev

Uskyldens Hjerte tilbyder terapi i Haslev. Jeg tilbyder terapi til dig som ønsker at finde dig selv.
Læs mere om hvad jeg kan tilbyde dig herunder og kontakt mig endelig hvis du har nogle spørgsmål.

 

+45 50 90 52 14Bestil tid

Find dig selv med terapi

Værktøjer & Teknikker

I et moderne, kaotisk og stresset samfund er det mere en nogensinde vigtigt at kende sig selv – og at være sig selv bevidst. Det nytter intet at leve sit liv i “automatgear”, hvor man kun er fokuseret på karriere, succes og personlig vinding. Når man gør dette, sætter man “skyklapper” på, som går ud over nærværet til sig selv og sine nærmeste.
Derfor tilbyder jeg terapi i Haslev til dig der gerne vil fjerne disse ”skyklapper”.

Målet med terapien er, at du skal kunne undersøge dine adfærdsmønstre, drømme, fantasier og værdier. Du får mulighed for, at kunne forstå dig selv bedre og træffe friere valg i den verden vi lever i. Disse valg skal give dig den rette retning imod det liv du ønsker at leve.

Bestil tid

Terapi i Haslev m. NLP, Hypnose, Coaching m.m.

I min terapi gør jeg brug af teknikker fra NLP (psykoterapi), Hypnose, Coaching, Reiki-healing, Fjernhealing og Avanceret healing. Du kan finde dit medfødte livsformål, som jeg kan guide dig til ved brug af redskaber fra Daggry-uddannelsen. Derudover tilbyder jeg også Kernesnak.

Jeg kan også gøre brug af teknikker, som jeg selv har fundet frem til. Hvis du ønsker det, slutter jeg af med healing, da det er vigtigt at få sat energi på, når man skal finde nærværet til sig selv igen.

Det er vigtigt, at du er klar til at få terapi. Med klar mener jeg følelsesmæssigt klar. Det nytter ikke, at du kun kommer, fordi andre siger, at du skal. Du skal selv sige det og mene det…

Er du i tvivl om, om terapi er noget for dig? Tag en kop kaffe eller te med mig og bliv afklaret. Det er gratis.