3D spiritualitet & spirituel vejledning

Læs mere om 3D Spiritualitet og min tilgang til spirituel vejledning nedenunder.

 

+45 50 90 52 14Bestil tid

3D spiritualitet er til dig som søger spirituel vejledning

Med 3D spiritualitet får du vejledning til, hvordan du kan guides med din bevidsthed. I 3D spiritualitet bruges længde, højde og bredde som er det fysiske univers. Når man begår sig i dimensionerne er det vigtigt at have styr på begreberne for ellers kan man risikere at miste jordforbindelsen. Vi oplever alle sammen dimensioner i hverdagen. De fleste orienterer sig oftest i 2D og 3D.

Du har måske oplevet at:

  • Du tror på det du ser
  • Kærlighed er betinget
  • Du frygter tilfældigheder

Kan du nikke genkendelse til et eller flere af de forrige eksempler og ønsker at komme over i de højere dimensioner, så kan jeg hjælpe dig igennem spirituel vejledning.

Læs mere om 3D og de andre dimensioner her.

Vil du gerne blive klogere på mig, og hvordan jeg kan hjælpe dig med spirituel vejledning? Så kan du finde mere information om mig her.

Spirituel vejledning ved fysisk fremmøde & via Zoom

Hos Uskyldens Hjerte tilbyder jeg spirituel vejledning ved både fysisk fremmøde og via Zoom. Så uanset hvor du befinder dig i verdenen kan du få spirituel vejledning hos mig. Det er helt op til dig om du ønsker 3D spiritualitet vejledning ved et fysisk fremmøde eller via Zoom. For mig er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når jeg skal vejlede dig – derfor kan 3D spiritualitet ske i dit eget hjem virtuelt eller i mine lokaler i Haslev.

Kontakt mig for spirituel vejledning

Har du spørgsmål til 3D spiritualitet eller gerne vil vide, hvordan det kan hjælpe dig? Så kan jeg kontaktes telefonisknummer +45 50 90 52 14  alle dage mellem kl. 9:00 – 18:00. Jeg kan også kontaktes skriftligt via kontaktformularen eller på mail uskyldenshjerte@gmail.com, hvor jeg vil vende retur til dig hurtigst muligt.