5D spiritualitet med Dharma healing

Hos UskyldensHjerte tilbyder jeg 5D spiritualitet igennem Dharma healing.
Herunder kan du læse mere om hvordan jeg kan hjælpe dig gennem min vejledning og healing.

 

+45 50 90 52 14Bestil tid

Sådan foregår Dharma healing

5D spiritualitet kommer når du føler, at du kan identificere dig med, at vi alle brødre og søstre. I 5D spiritualitet gør jeg brug af Dharma healing som hjælper dig med at lægge en plan for det liv der ligger forude. Når du er kommet til 4D eller 5D anbefaler jeg, at du tager Daggry-uddannelsen, fordi her bliver du klogere på Dharma. Læs mere om Daggry-uddannelse.

Vil du gerne blive klogere på mig, og hvordan jeg kan hjælpe dig med spirituel vejledning og dharma healing? Så kan du finde mere information om mig her.

Hvad er Dharma?

Dharma er den sandhed som Buddha indså. Ved Buddhas lærer indgår De fire ædle sandheder som fører et menneske ud af et liv i uvidenhed.
Formålet med Dharma er den rette vej gennem livet for dig. Ifølge Dharma, lagde vi som sjæle, før vi lod os føde ind i denne verden, en plan for det liv, som ligger forude.

Sjælebaseret identitet med Dharma healing

Jeg tilbyder 5D spiritualitet gennem Dharma healing til dig, som føler dig klar efter du har været igennem de forrige dimensioner. Med 5D spiritualitet bruges Længde, højde, bredde, tid, medfødt livformål – dette er den sjælebaseret identitet. Den sjælebaseret identitet vil gøre dig klogere på, at alt det der sker ikke længere er en tilfældighed.

Føler du dig ikke klar til 5D spiritualitet endnu, vil jeg råde dig til at starte med 3D spiritualitet. Bliv klogere på 3D spiritualitet her og de andre dimensioner.

 

Kontakt mig for at høre mere om 5D spiritualitet & Dharma healing

Ønsker du at blive klogere på 5D spiritualitet og hvordan det kan hjælpe dig gennem Dharma healing? Så kan jeg kontaktes telefonisk på nummeret +45 50 90 52 14 mellem kl. 9:00 – 18:00 alle dage i ugen. Jeg kan også kontaktes via kontaktformularen eller på mailadressen uskyldenshjerte@gmail.com, hvor jeg vil vende retur til dig hurtigst muligt.