Privatlivspolitik

Ved at benytte uskyldenshjerte.dk accepterer du, at UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få uskyldenshjerte.dk til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå uskyldenshjerte.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger uskyldenshjerte.dk;
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen
UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre uskyldenshjerte.dk og markedsføring fra UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på uskyldenshjerte.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger / personale
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på uskyldenshjerte.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersenvegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra UskyldensHjerte v/Lars Echardt Petersen slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Find os på instagram
Gratis online healing Søndag den 7-07-24 klokken 15:00 på https://www.facebook.com/UskyldensHjerte

Skriv hvad du vil heales for.
https://uskyldenshjerte.dk/kontakt/

Gratis online healing Søndag den 7-07-24 klokken 15:00 på https://www.facebook.com/UskyldensHjerte

Skriv hvad du vil heales for.
https://uskyldenshjerte.dk/kontakt/
...

Gratis online healing Søndag den 7-07-24 klokken 15:00 på https://www.facebook.com/UskyldensHjerte

Skriv hvad du vil heales for.
https://uskyldenshjerte.dk/kontakt/

Gratis online healing Søndag den 7-07-24 klokken 15:00 på https://www.facebook.com/UskyldensHjerte

Skriv hvad du vil heales for.
https://uskyldenshjerte.dk/kontakt/
...

#sjælen 
#har 
#fået 
#uendeligheden 
#gave 
#soul 
#has 
#gift 
#eternity

#sjælen
#har
#fået
#uendeligheden
#gave
#soul
#has
#gift
#eternity
...

Her er et eksempel på hvordan spiritualitet fungerer.

Jeg talte engang med en mand, som var blevet fyret fra sit arbejde.
Han var naturligvis ulykkelig og havde brug for et par gode råd.👀
Jeg kørte i bil ude på landet mens jeg talte i mobil med ham.
Bilens vinduer var åbne, da det var meget varmt.
Jeg kunne pludselig høre en summen fra det højre vindue og noget dumpede ned i mit skød.
Det var en flue som havde forvildet sig ind.
Instinktivt tog jeg fluen og lukkede den ud gennem vinduet.

Det gik op for mig, at de følelser fluen havde var de samme, som manden, der var blevet fyret.:

Forvirring, trang til at blive hjulpet, tanker om overlevelse.

Vi får hver dag en masse tegn fra energierne og så det op til os selv at tolke.

Engang tænkte jeg på et bestemt menneske, da jeg stod ude i mit køkken.
Jeg var i færd med, at drikke et glas vand.
Pludselig tabte jeg glasset.
Vandet på gulvet dannede et billede af den person jeg havde tænkt på...

Den største bevidsthed vil gerne støtte dig i dit liv.
Det op til dig selv at modtage hjælpen
Hvis du åbner dig for det spirituelle vil du modtage en invitation, som udvider din bevidsthed
Jeg fik selv en invitation men det en anden historie...

Her er et eksempel på hvordan spiritualitet fungerer.

Jeg talte engang med en mand, som var blevet fyret fra sit arbejde.
Han var naturligvis ulykkelig og havde brug for et par gode råd.👀
Jeg kørte i bil ude på landet mens jeg talte i mobil med ham.
Bilens vinduer var åbne, da det var meget varmt.
Jeg kunne pludselig høre en summen fra det højre vindue og noget dumpede ned i mit skød.
Det var en flue som havde forvildet sig ind.
Instinktivt tog jeg fluen og lukkede den ud gennem vinduet.

Det gik op for mig, at de følelser fluen havde var de samme, som manden, der var blevet fyret.:

Forvirring, trang til at blive hjulpet, tanker om overlevelse.

Vi får hver dag en masse tegn fra energierne og så det op til os selv at tolke.

Engang tænkte jeg på et bestemt menneske, da jeg stod ude i mit køkken.
Jeg var i færd med, at drikke et glas vand.
Pludselig tabte jeg glasset.
Vandet på gulvet dannede et billede af den person jeg havde tænkt på...

Den største bevidsthed vil gerne støtte dig i dit liv.
Det op til dig selv at modtage hjælpen
Hvis du åbner dig for det spirituelle vil du modtage en invitation, som udvider din bevidsthed
Jeg fik selv en invitation men det en anden historie...
...

Man taler ofte om, at lukke "lyset" ind.
At lukke det ind i ❤️ er livsnødvendigt.

Hvad med "mørket"?
Tillader du "mørket", at gøre sit arbejde?

Prøv at forestille dig et landskab, hvor solen ☀️ altid skinner.
Det selvfølgelig smukt, men jorden og planterne ville tørre ud til sidst.

Måske har vi brug for kaos til, at blive færdigt med det gamle?

Til at give slip ved, at græde og rase ud...

Dette kaos opfatter jeg som regnen i landskabet.
Nogle gange er, der også torden.

Hvis vi ikke tillader "mørket", at gøre sit arbejde bliver vi syge.

Det nytter ikke, at flygte fra sig selv.

Dit indre landskab har brug for sol ☀️ og regn.

Tillad både "mørket" og "lyset" så, der er balance.

Hvis du synes det for svært er du velkommen til, at bestille en tid hos mig.

Det ikke kun bilen, som skal til service...😉

Man taler ofte om, at lukke "lyset" ind.
At lukke det ind i ❤️ er livsnødvendigt.

Hvad med "mørket"?
Tillader du "mørket", at gøre sit arbejde?

Prøv at forestille dig et landskab, hvor solen ☀️ altid skinner.
Det selvfølgelig smukt, men jorden og planterne ville tørre ud til sidst.

Måske har vi brug for kaos til, at blive færdigt med det gamle?

Til at give slip ved, at græde og rase ud...

Dette kaos opfatter jeg som regnen i landskabet.
Nogle gange er, der også torden.

Hvis vi ikke tillader "mørket", at gøre sit arbejde bliver vi syge.

Det nytter ikke, at flygte fra sig selv.

Dit indre landskab har brug for sol ☀️ og regn.

Tillad både "mørket" og "lyset" så, der er balance.

Hvis du synes det for svært er du velkommen til, at bestille en tid hos mig.

Det ikke kun bilen, som skal til service...😉
...

Husker du at tømme dig selv?

Livet skal fordøjes.
Det ikke nok, at gøre det i drømme.
Det vigtigt at få talt med mennesker, som kan lytte med ♥️, se den du er med jordforbindelse og nærvær...

At le af sig selv er sundt.😂

Hvis du kan lide, at skrive er det også en god facon.
For flere år siden begyndte jeg, at skrive artikler og hurtigt havde jeg skrevet 100 artikler om mine iagttagelser hos mig selv, mine medmennesker og den verden 🌎 jeg lever i.
Havde jeg ikke skrevet ville jeg have båret på alt for meget til, at fungere "normalt"...

Jeg skriver og poesi og er især glad for ordsprog, hvor man går lige til kernen med få ord...

For mig er det, at skrive ren terapi.
Jeg kommer i kontakt med min kerne...min sjæl.

Der findes dog andre muligheder.
Kunst og musik for eksempel.

I en verden, som bliver mere og mere kompleks kan sind, krop og sjæl få fordøjelses besvær.
Den slags er usundt.

Nogle af de ting mennesker skal forsøge, at udtrykke kan være så svære, at de giver usunde tilstande i krop og sind.

Jeg har lært forskellige teknikker fra hypnose, N.L.P(nervesystemets sprog program)og coaching, som vil kunne hjælpe dig...

Læs mere her.:

www.uskyldenshjerte.dk

Husker du at tømme dig selv?

Livet skal fordøjes.
Det ikke nok, at gøre det i drømme.
Det vigtigt at få talt med mennesker, som kan lytte med ♥️, se den du er med jordforbindelse og nærvær...

At le af sig selv er sundt.😂

Hvis du kan lide, at skrive er det også en god facon.
For flere år siden begyndte jeg, at skrive artikler og hurtigt havde jeg skrevet 100 artikler om mine iagttagelser hos mig selv, mine medmennesker og den verden 🌎 jeg lever i.
Havde jeg ikke skrevet ville jeg have båret på alt for meget til, at fungere "normalt"...

Jeg skriver og poesi og er især glad for ordsprog, hvor man går lige til kernen med få ord...

For mig er det, at skrive ren terapi.
Jeg kommer i kontakt med min kerne...min sjæl.

Der findes dog andre muligheder.
Kunst og musik for eksempel.

I en verden, som bliver mere og mere kompleks kan sind, krop og sjæl få fordøjelses besvær.
Den slags er usundt.

Nogle af de ting mennesker skal forsøge, at udtrykke kan være så svære, at de giver usunde tilstande i krop og sind.

Jeg har lært forskellige teknikker fra hypnose, N.L.P(nervesystemets sprog program)og coaching, som vil kunne hjælpe dig...

Læs mere her.:

www.uskyldenshjerte.dk
...

Om ubevidsthed.👀

Når mennesker har vedtaget at de ikke kan få det bedre, så har de ubevidst besluttet sig.
De forveksler det at vedtage med viden.
Det er et ubevidst mønster og intet andet.
"Nu føler jeg det her og så er jeg mine følelser uden mulighed for at kunne ændre noget"😐

Udefra kan det virke vanvittigt med denne form for selvsuggestion.
Et af mine familiemedlemmer har en utrolig evne til, at begrænse sin egen frihed uden, at forstå hvad hun gør.
Bevidstheden er simpelthen for lille.
Det hjælper ikke at gøre hende opmærksom på hvad hun siger. Hun kan simpelthen ikke spejle sig selv i sine medmennesker.
Hun er forudindtaget i sit ubevidste mønster.

Hun har en alder der gør hun ikke kommer til at læse denne tekst på Facebook.

Selvbevidsthed og væren i nuet åbner mennesker for hvad der er muligt.☀️
Kun hvis man står dybt i sin kerne kan man lære sig selv og verden 🌎 at kende.👀
Det en meget modig, men også meget sårbar ting at gøre.
At opleve og erkende livet uden "vedtagne" ubevidste mønstre.

Den slags er hård kost for de fleste.
Det en utryg men er også en meget enklere livsstil.
Selve magien starter der, hvor vi ser livet, som det er uden at lave historier...😘🌹

Om ubevidsthed.👀

Når mennesker har vedtaget at de ikke kan få det bedre, så har de ubevidst besluttet sig.
De forveksler det at vedtage med viden.
Det er et ubevidst mønster og intet andet.
"Nu føler jeg det her og så er jeg mine følelser uden mulighed for at kunne ændre noget"😐

Udefra kan det virke vanvittigt med denne form for selvsuggestion.
Et af mine familiemedlemmer har en utrolig evne til, at begrænse sin egen frihed uden, at forstå hvad hun gør.
Bevidstheden er simpelthen for lille.
Det hjælper ikke at gøre hende opmærksom på hvad hun siger. Hun kan simpelthen ikke spejle sig selv i sine medmennesker.
Hun er forudindtaget i sit ubevidste mønster.

Hun har en alder der gør hun ikke kommer til at læse denne tekst på Facebook.

Selvbevidsthed og væren i nuet åbner mennesker for hvad der er muligt.☀️
Kun hvis man står dybt i sin kerne kan man lære sig selv og verden 🌎 at kende.👀
Det en meget modig, men også meget sårbar ting at gøre.
At opleve og erkende livet uden "vedtagne" ubevidste mønstre.

Den slags er hård kost for de fleste.
Det en utryg men er også en meget enklere livsstil.
Selve magien starter der, hvor vi ser livet, som det er uden at lave historier...😘🌹
...

"Tids mantraet" er fantastisk til at stresse mennesker gennem mange år.😐
Måske skal tiden bruges på en bedre måde?
Der er måske gamle mønstre, som skal slippes?

Giv dig selv nærvær istedet for fravær.♥️
Bestil healing hos mig...☮️🙂

"Tids mantraet" er fantastisk til at stresse mennesker gennem mange år.😐
Måske skal tiden bruges på en bedre måde?
Der er måske gamle mønstre, som skal slippes?

Giv dig selv nærvær istedet for fravær.♥️
Bestil healing hos mig...☮️🙂
...

Kender du dig selv?

Det vil de fleste nok svare ja til...

Der er bare det at de fleste mennesker ikke virkelig kender sig selv...

Jo vi kender vores egne og vores medmenneskers mønstre.

Det er bare ikke dem vi er...

Vores mønstre kommer fra vores forældre og dem, som har været i vores liv.
Disse mønstre har en bestemt form for sanse programmering.🤖
De kommer også fra vores kultur, vores sprog, vores religion eller spiritualitet ( hvis vi har en), vores politik, vores holdninger...o.s.v

Disse ting er mere en slags fælles bevidsthed. Især med de mennesker vi har meget tilfælles med.👀

Selve den indre kerne og sjæl kommer de fleste mennesker aldrig i kontakt med.
Man kan komme længere ned i lagene gennem refleksion, filosofi, ved at skrive tekster, skabe musik, kunst, i nærvær og udveksling med medmennesker...o.s.v♥️

Egoet er ufatteligt begrænset.
Dets dyriske væsen lukker og besværliggøre adgangen til det spirituelle...som at stå ved en dør uden nøgle...👀

Se mere på...
www.uskyldenshjerte.dk

At nå den indre essens kommer ikke naturligt i et samfund, hvor materialismen er i højsædet.

Nu det ikke fordi man skal overanstrenge sig for at være med sjælen og skaberen.
Det er en helt naturlig væren, som især børn er gode til.

Det er der hvor du ikke behøver, at tænke dig til noget.
Du skal ikke præstere.
Du skal bare være...være i fred ☮️ med dig selv og universet.
"Der gik en Engel gennem stuen" sagde mennesker engang når, der var en længere pause med ro.

Det desværre ikke alle mennesker, som giver sig tid til den indre væren. 
Det vigtigt at være "på"
At søge ydre bekræftelse istedet for naturligt selvværd.

I den indre væren kan man med blid tålmodighed glide sammen med den største bevidsthed.
Når det sker får man adgang til spirituelle evner.
Alt efter bevidstheds niveau og fortolkning får man adgang til livets magi...

Det her lærte man engang om på mysterie skoler.
Nu om dage foregår det i cirkler, ordner, frimurer loger og så videre.

Spiritualitet vil kontakte dig når og hvis du klar i dit eget tempo...

Kender du dig selv?

Det vil de fleste nok svare ja til...

Der er bare det at de fleste mennesker ikke virkelig kender sig selv...

Jo vi kender vores egne og vores medmenneskers mønstre.

Det er bare ikke dem vi er...

Vores mønstre kommer fra vores forældre og dem, som har været i vores liv.
Disse mønstre har en bestemt form for sanse programmering.🤖
De kommer også fra vores kultur, vores sprog, vores religion eller spiritualitet ( hvis vi har en), vores politik, vores holdninger...o.s.v

Disse ting er mere en slags fælles bevidsthed. Især med de mennesker vi har meget tilfælles med.👀

Selve den indre kerne og sjæl kommer de fleste mennesker aldrig i kontakt med.
Man kan komme længere ned i lagene gennem refleksion, filosofi, ved at skrive tekster, skabe musik, kunst, i nærvær og udveksling med medmennesker...o.s.v♥️

Egoet er ufatteligt begrænset.
Dets dyriske væsen lukker og besværliggøre adgangen til det spirituelle...som at stå ved en dør uden nøgle...👀

Se mere på...
www.uskyldenshjerte.dk

At nå den indre essens kommer ikke naturligt i et samfund, hvor materialismen er i højsædet.

Nu det ikke fordi man skal overanstrenge sig for at være med sjælen og skaberen.
Det er en helt naturlig væren, som især børn er gode til.

Det er der hvor du ikke behøver, at tænke dig til noget.
Du skal ikke præstere.
Du skal bare være...være i fred ☮️ med dig selv og universet.
"Der gik en Engel gennem stuen" sagde mennesker engang når, der var en længere pause med ro.

Det desværre ikke alle mennesker, som giver sig tid til den indre væren.
Det vigtigt at være "på"
At søge ydre bekræftelse istedet for naturligt selvværd.

I den indre væren kan man med blid tålmodighed glide sammen med den største bevidsthed.
Når det sker får man adgang til spirituelle evner.
Alt efter bevidstheds niveau og fortolkning får man adgang til livets magi...

Det her lærte man engang om på mysterie skoler.
Nu om dage foregår det i cirkler, ordner, frimurer loger og så videre.

Spiritualitet vil kontakte dig når og hvis du klar i dit eget tempo...
...

Pr. 1 december i år 2022 stiger prisen på Daggry uddannelsen ☀️ til 5000 kr pr modul. Eller 15000 kr for hele uddannelsen.
Her til skal så lægges udgift til bog.
Jeg har kun Norske Daggry bøger tilbage, men der udkommer snart Dansk Daggry, som lydbog der kan downloades...

Daggry uddannelsen ☀️ er en proces hvor vi skal finde dit medfødte livsformål - Dharma.

Hvis du forudbetaler et Daggry modul inden 1 december får du det naturligvis til gammel pris.

https://uskyldenshjerte.dk/vare/daggry-modul-1/

https://uskyldenshjerte.dk/vare/daggry/

Du velkommen til at stille spørgsmål.

https://uskyldenshjerte.dk/vare/1-times-gratis-samtale/

Pr. 1 december i år 2022 stiger prisen på Daggry uddannelsen ☀️ til 5000 kr pr modul. Eller 15000 kr for hele uddannelsen.
Her til skal så lægges udgift til bog.
Jeg har kun Norske Daggry bøger tilbage, men der udkommer snart Dansk Daggry, som lydbog der kan downloades...

Daggry uddannelsen ☀️ er en proces hvor vi skal finde dit medfødte livsformål - Dharma.

Hvis du forudbetaler et Daggry modul inden 1 december får du det naturligvis til gammel pris.

https://uskyldenshjerte.dk/vare/daggry-modul-1/

https://uskyldenshjerte.dk/vare/daggry/

Du velkommen til at stille spørgsmål.

https://uskyldenshjerte.dk/vare/1-times-gratis-samtale/
...