Misbrugt

Denne artikel er skrevet på vegne af en kvinde, som ønsker at være anonym.
Man kunne kalde hende “den glemte”…

Misbrugt af min onkel

Jeg blev misbrugt af min onkel som barn.
Da jeg var 9-10 år gamme,l blev jeg og min søster misbrugt af min onkel.

Det foregik, når vores forældre ikke var hjemme. Vi prøvede at fortælle vores forældre om det, men de “lukkede døren” og ville ikke lytte til os. Mig og min søster blev nødt til at trøste hinanden, fordi der ikke var nogen hjælp fra de voksne.
De var ikke opmærksomme på, at vi blev misbrugt.
Det var som om, at vi blev glemt.

Når man skal have en kæreste første gang, er det svært, fordi man er blevet misbrugt. Jeg var bange for, hvad min kæreste kunne finde på, fordi jeg ikke vidste, hvordan han ville reagere på min historie.
Det er først efter, at jeg har fået min nuværende kæreste, at jeg har været i stand til at tale om det. Han er den første kæreste, jeg har kunne betro mig til, fordi han er så god til at lytte.

Efter jeg har været i behandling hos Lars Echardt Petersen kan jeg mærke, at min afdøde onkel ikke “piner” mig mere.

Før jeg var i behandling, var jeg meget trist og depressiv.
Jeg følte mig “sort” i hovedet og mine tanker var, at jeg skulle passe på ikke at miste min nuværende kæreste, hvis jeg fortsatte min livsstil.
Jeg tror, at jeg havde begået selvmord, hvis ikke jeg havde kunnet tale med min kæreste.

Min onkel ravede på mig og min søster i skridtet. Min storesøster beskyttede mig ved at sørge for, at det mest var hende, han misbrugte.

Lars Echardt Petersen, hans kæreste og min kæreste har kunnet mærke en stor forskel i min tilstand, efter jeg var i behandling.
Lars lavede en traume/fobi-kur på mig, så jeg kunne blive færdig med de ubehagelige følelser og billeder af min onkel, der “kørte” i mit hoved.
Det er en meget stor lettelse at slippe af med…

Jeg vil gerne sige stor tak til Lars for at have hjulpet mig videre.
Måtte min oplevelse aldrig blive glemt…