Stress Terapi

Få hjælp af en stress terapeut til at slippe af med din stress.
Her kan du læse mere om min tilgang til terapi mod stress og hvordan vi sammen kan håndtere det.

 

+45 50 90 52 14Bestil tid

Find hjælp hos en stress terapeut

Det kan være svært at finde fælles fodslag i en verden, der kræver så meget af én. Vi taler også ud fra forskellige bevidstheder. Ego-bevidstheden er den, som skaber de største udfordringer. Den peger på vigtige ting, men udtrykker sig ofte gennem “barnlige følelser”. Måske du ikke har hørt om “barnlige følelser” før? Det er et begreb, som jeg selv har “opfundet”.

Som jeg ser det, har det enkelte, voksne menneske både “barnlige” og “voksne” følelser alt efter hvor meget, vores enkelte dele er udviklet. Som terapeut er det vigtigt for mig at guide dig derfra, hvor du er. Det kan variere alt efter situationen.

Det enkelte menneske skifter bevidsthedstilstand mange gange i løbet af en dag. I et skænderi med kæresten/konen/manden er det ikke sikkert, at begge parter er i sine “barnlige følelser”. Hvis ens chef ringer, efter man har haft en skænderi, vil man mangle åbenhed. Man vil måske have svært ved at være konstruktiv og kreativ. Chefen kan måske nok fornemme noget, men kan have svært ved at tolke på det.

Hvis man har nogle personlige udfordringer, kan man nemt komme til at spænde ben for sig selv i sit liv. Så har man brug for nogle gode venner, familie, arbejdskollegaer m.m. for at komme på rette kurs igen.

Er stress terapi noget for mig?

Dine personlige ønsker og drømme kan blive ladt i stikken, fordi der hele tiden sker noget nyt. Man har en del praktiske gøremål, som kræver ens opmærksomhed, og man vil også gerne være en god far/mor/kæreste, ven eller kollega.

Det positive ved en personlig udfordring er, at man får anskueliggjort hvad, som er vigtigt og mindre vigtigt i sit liv.

  • Hvad gør dig rigtigt glad?
  • Hvad gør dig lykkelig?
  • Hvem vil du gerne dele den lykke med?

Jeg kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv, men du må selv optræde ansvarligt. Nogle personlige udfordringer tager mere tid end andre. Livet kan være en stor udfordring. Selv om kaos kan virke overvældende, indeholder det stor “frodighed”: En mulighed for vækst.

Om denne vækst skal være personlig eller måske spirituel, er op til dig selv. Jeg tilbyder alt fra Coaching, Hypnose, Kernesnak og Daggry, hvor vi kan finde dit medfødte livsformål, til forskellige former for healing – herunder Reiki-healing, Fjernhealing og avanceret healing.

Stress behandling

Stress er en belastningstilstand som er farlig både psykisk og fysisk.

Stress opstår, når der ikke er balance mellem de krav der stilles og de ressourcer man har at gøre godt med.

Stress er en nødvendig reaktion for at undgå farer eller eventuelt kæmpe mod de farer, der ikke kan undgåes.

Hele vores system bliver sat i alarmberedskab for en kort stund. Kortvarig stress er sundt og er til tider også ret givende. F.eks. i en eksamensituation. Eller hvis du skal yde førstehjælp eller lignende. Du bliver nemlig effektiv og klar til kamp under stress.

Det er når alarmberedskabet ikke slukker igen, at det bliver rigtigt skidt. Det giver efter noget tid en overbelastning, for det kan vi ikke holde til i længden.

Så har vi brug for hjælp i form af stress behandling.

Der findes forskellige tilbud indenfor denne form for behandling stress.

Modtag stress terapi hos UskyldensHjerte

Inden man starter stress behandling i form af terapi, skal du først gøre op med dig selv, om du vil det. Eller om det er fordi andre vil det, på dine vegne. Terapi hjælper ikke, hvis ikke der er en vilje til at forholde sig til sig selv. Det kan være svært at kigge indad. Men omme på den anden side vil du se klarere end nogensinde før.

Terapi handler om at lære sig selv at kende,

Som din stress terapeut vil jeg først sørge for at dit sind og din krop er afslappet. Så godt som det nu kan lade sig gøre i en stressramt hjerne og krop.

Det gøres blandt andet med meditation og afspændingsøvelser.

Terapien er samtaler der bygger på dig, din historie og dit liv. Du vil her igennem lære at se dine uhensigtsmæssige mønstre og opdage nye kompetencer, du ikke kendte til.

Du vil også få redskaber til at ændre på de tanker, der holder alarmknappen nede inde i dig.

Stress coach

Når man oplever noget voldsomt som f.eks. alvorlig sygdom eller man måske endda har set døden i øjnene, så sker der noget inde i én. Noget åbner op og tidligere drømme og ønsker vender tilbage. Drømme man måske helt havde glemt i dagligdagens ræs.

Det er denne proces jeg kan hjælpe dig med, når du modtager stress behandling hos mig.

For hvad er det egentligt du ønsker, når du mærker helt efter?

Tankemønstre og praktiske ting i hverdagen er også det, vi sammen vil finde en løsning på.

Stress terapeut

Det vigtigste for mig som stress terapeut, er at at give dig lyst til at være dig. Det vil være både min og din opgave at finde dig og udforske dig. Indtil vi står med et menneske, der er bevidst og nærværende.

i mine sessioner bruger jeg blandt andet N.L.P., hypnose, coaching og Reiki-healing.

I mit arbejde bruger jeg som nævnt også spirituelle redskaber og teorier f.eks. healing og teorien om dimensioner. Nogle gange skal der kun plantes et lille frø af viden eller inspiration, til at starte en lavine af spørgsmål og en anden måde at anskue livet på.

 

Behandling af stress

Det er vigtigt at være opmærksom på at stress kan måles i hjernen. Stress er konkret og målbart. Du kan derfor ikke tænke alvorlig stress væk. Du skal have hjælp til at ændre tankemønstrene og det vil du få igennem din stressbehandling.

Stress kan blive livstruende. Det kan ramme dit hjerte, så du fysisk bliver meget syg.

Dette sker hvis du ikke lytter til dig selv og får stoppet op, når du egentligt godt ved, at noget er fuldstændigt galt. Den der sætning “det skal arbejdes væk”, den duer ikke når vi taler om stress.

Behandling af stress er faktisk livsnødvendigt.